Υπηρεσίες

Μανικιούρ

Τα χέρια αντιμετωπίζουν ταλαιπωρίες στην καθημερινότητα. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε ξηρότητα, σπασμένα ή εύθραυστα νύχια, παρανυχίδες και πληγωμένα επωνύχια..

Πεντικιούρ

Η υπηρεσία περιλαμβάνει σχηματισμό των νυχιών, λιμάρισμα, καθαρισμός επωνυχίων και βάψιμο χρώματος της αρεσκείας σας.

FB_IMG_1583829076175

Τεχνητά Νύχια

Με τα τεχνητά νύχια με gel ή ακρυλικό, μπορείτε να έχετε όσο μακριά νύχια θέλετε στο σχήμα, την υφή και το σχέδιο που σας αρέσει

Βλεφαρίδες Extension

Αποκτήστε πιο πυκνές, μακριές και λαμπερές βλεφαρίδες χάρη στις καινοτόμες μεθόδους μας που τις περιποιούνται και τις μεταμορφώνουν με αποτέλεσμα ..

Φρύδι Tattoo

“Είναι ένα είδος ελαφρύ τατουάζ. Δεν είναι το κλασικό, παραδοσιακό τατουάζ. Δεν μπαίνει, δηλαδή, η χρωστική στο ίδιο βάθος γι’ αυτό και δεν είναι μόνιμο. Έχουμε επαφή μόνο με τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, δηλαδή με την επιφάνεια. Αλλά μπορεί να διαμορφώσει απόλυτα την φυσιογνωμία μιας γυναίκας!”

dermatostixia

Δερματοστιξία

Το τατουάζ ή δερματοστιξία είναι μια μορφή τροποποίησης του σώματος με την τεχνική της εισαγωγής ανεξίτηλου μελανιού στο χόριο στρώμα του δέρματος με σκοπό την αλλαγή του χρώματός του.
imimonimo

Ημιμόνιμο Μανικιούρ

Τα χέρια αντιμετωπίζουν ταλαιπωρίες στην καθημερινότητα.
Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε ξηρότητα, σπασμένα ή εύθραυστα νύχια, παρανυχίδες και πληγωμένα επωνύχια.
Τα περιποιημένα νύχια δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά είναι και θέμα υγείας.

Lash Lift

Lash lift tint and Botox Είναι μια θεραπεία θρέψης και ενυδάτωσης για την φυσική βλεφαρίδα. Ανασηκώνει τις βλεφαρίδες αλλά και τις χρωματίζει χωρίς προσθήκη extensions.
Το Lash Lifting δίνει την εντύπωση μακρύτερων παχύτερων και πιο σκουρόχρωμων βλεφαρίδων και απαιτεί πολύ λιγότερη συντήρηση από φροντίδα για extensions βλεφαρίδων.

Αποτρίχωση Με Κλωστή

Άποτρίχωση Κλωστής Προσώπου

Η κλωστή αφαιρεί τις τρίχες από την ρίζα και το αποτέλεσμα κρατάει για περίπου 20 μέρες, ενώ όταν ξαναβγαίνουν είναι πιό μαλακές και πιό αραιές. Δεν ερεθίζει το δέρμα ακόμα και όταν αυτό είναι ευαίσθητο.

Επικοινωνία

Εσπερίδων 8 Γαλάτσι Τηλ 21 3030 2239

© 2020 Marilena Smart Art. All Rights Reserved